3 de nov. 2012

3-11-2012 Per la Rierada de Molins


Per la Rierada de Molins
3-11-2012
Avui, he sortit a pedalar amb la Mercè ,la Raquel, la Toni i en Dani per les rodalies de Molins de Rei i he pogut descobrir gràcies a ells, bells racons de Collserola que desconeixia totalment. L’itinerari és força enrevessat i conseqüentment, complex d’explicar. Espero no equivocar-me massa en la descripció... .


Sortim de Molins prop del Polígon del Molí tot travessant la via del tren per sota un pont que salva la riera de Vallvidrera i que també travessem. 


Anem a buscar la pista de la Masia restaurant Can Revella i pedalant alguns trams per dins de la riera anem a trobar la masia de Can Planes. 








Seguim pista amunt i anem a veure un petit salt d’aigua prop del camí i després per corriols, ens arribem a les rodalies de Les Cases de Can Castellví.

Travessem per un pont la Riera de Vallvidrera i novament per corriols ens apropem a Can Madolell per anar a sortir a la carretera bv1468 que remuntem 2300mts direcció Sud fins a Santa Creu d’Olorda. 







Desfem camí fins anar a trobar el mateix trencall tot i que de seguida l’abandonem per agafar un nou camí que per forta pendent ens davalla fins la Font del Forn i travessant algunes torrenteres, ens torna a les Cases de Castellví. 


























Pugem per Can bosquets fins La Floresta i tornem a baixar a Vallpineda per la Rierada per arribar-nos per camí conegut a Can Madolell  i  a Les Cases de Castellví on a Cal Camp de Ros per un nou i divertit corriol ple de troncs, tornem a davallar cap a Can Planes, tot desfent camí per Can Revella per finalment, tornar a Molins.