21 de març 2013

16/17-3-2013 Andorra ,trio d’intents d’EdeM.


Andorra ,trio d’intents d’EdeM.
16/17-3-2013
Aquest, ha estat un cap de setmana d’aquells que sense parar de fer activitat, no hem fet res ja que tot i que eren sabudes per nosaltres les condicions de vent ,neu i allaus que hi havia al Pirineu, totes les nostres activitats  han acabat en “intents a...”.
En primer lloc, dissabte ens vam acostar a Ransol amb intencions de fer el Pic de la Coma de Senyac en un matí anticiclònic a tope però, amb un petit detall, molt de vent i grans acumulacions que en sentir el petac d’un allau llunyà van fer que reculéssim des de els Estanys de Ransol no fora que..., 





























  


sense resignar-nos a quedar-nos amb les ganes, vam enfilar cap al pas de la Casa on la Teresa, que portava una vocalia del CEC intuíem que estaria fent el Pedrons. Bingo! Allí estaven ,baixant mentre nosaltres hi pujàvem a tot drap. El cel va anar-se cobrint i a tocar del primer contrafort vam tornar a girar cua, segon fiasco del dia. 



Diumenge, tot i que teníem intencions de fer quelcom amb cara i ulls, la méteo va seguir sent una mala aliada i ens va regalar amb un dia fosc, amb neu i ventós així que ens vam socórrer de l’arxi repetit Pic d’Encampadana des de el Tarter que seguint la dinàmica de dissabte, tampoc va poder ser quedant-nos al Collet de Solanelles al rebre de valent pel fort vent.







Tret d’això, alguns metrets vam poder fer, i és que qui no es conforma és per que no vol. 
(fotos: Dani & Roger)