28 de gen. 2015

25-01-2015 Surly Fat Day

Surly Fat Day.
25-01-2015




Convidats per Surly Bikes i pels amics d’Espaibici, aquest passat diumenge des de les 10h del matí, vam poder gaudir a l'estació de Guils Fontanera del Surly Fat Day, una jornada dedicada a la promoció de les bicis de neu de Surly Bikes ,marca de referència al sector també conegudes com a “Fatbikes”. 

*


*
Malgrat el vent i els  -7ºC no van ser cap inconvenient per als quasi prop centenar de persones que ens hi vam congregar per aprofitar aquesta oportunitat de tastar i fruir de les fatbikes de les que vam tenir ocasió de pedalar amb les Surly Moonlander, Surly Pugsley i de la novíssima Surly Ice Cream Truck ,en un entretingut i variat circuit d’uns 4kms especialment dissenyat per la organització per a la ocasió i que va fer les delícies dels participants. 
























Pels que no pedalaven o es volien prendre un respir per entrar en calor, al refugi de l'estació es van encarregar de que la salamandra de llenya funcionés a ple rendiment tot mentre prenien un reconfortant brou o xocolata. Finalment, la festa va concloure amb el sorteig d’un quadre + forquilla Pugsley i un servei de biomecànica. 
*


*
...Per a quan la segona edició? ;-)