9 de set. 2015

5-9-2015 Descens del Pic de l’Orri a Sort.

Descens del Pic de l’Orri  a Sort.
5-9-2015


Sortida convidat a càrrec dels Senglars de la Seu i que avui ha consistit en una mena de “ganga” de tan sols 740 metres de desnivell positiu que a canvi ens ha regalat quasi 1800 de negatius de baixada nonstop endurero-corriolaire. 


La cosa més o menys ha anat així: Concentració de la colla al Port del Cantó. Apacible pujada per la pista que mena al refugi Forestal de Rubió fins atansar-nos tot fent-la petar fins al cim de la Torreta d’Orri. 











Bones vistes dalt estant, mos per cobrir l’expedient i esbandida general cap al Pla de Caubet prat al través fins arribar als inicis del bosc. 


A partir d’aquí ,un corriol fresat que directe i sense massa contemplacions, baixa metres per un bon mur tot travessant bosc i més bosc fins arribar a un segon tram de la baixada no tan dret però que no deixa de ser igual de malparit que l’anterior per gaudiment i delit dels pressents en un festival de salts, entortolligaments de corriols, troncs travessats, arrels i ressalts apurant fins l’últim tram de corriol possible fins a les portes de la mateixa vila de Sort on teniem la furgo per fer l'enllaç cap al Port del Cantó