18 de jul. 2011

16 i 17-7-2011 29e Festival de Música de Cantonigròs

Cap de setmana al Festival de Música de Cantonigròs
16 i 17-7-2011

El Festival Internacional de Música de Cantonigròs va arrencar enguany el dijous 14 i es va acabar el diumenge 17. Aquest Festival es desenvolupa en un marc privilegiat presidit pel santuari de Cabrera i envoltat de muntanyes sobre la plana de la plana de Vic on en unes carpes enclavades  en un prat a les afores del poble a una altura de 1000 metres es desenvolupa aquesta festa de la cultura durant 4 dies.

El Festival ,és una cita de les músiques del món i on la base és la competició de cors i de grups de danses folklòriques ,que interpreten aquestes darreres, balls típics del seu país de procedència durant deu minuts per a cada exhibició ,i on un jurat diàriament fa una tria dels grups guanyadors.




















Però l’acció no es desenvolupa únicament dins del recinte de les carpes, al seu voltant també podem gaudir de l’espectacle de l’anar i venir dels grups empolainats amb els seus vestits típics creant una atmosfera multicolor, una mostra multicultural que no ens deixarà indiferents.  






















Al Festival s'hi va per la música i la dansa com és obvi, però també per gaudir de l’entorn, doncs amb una entrada que dóna dret a entrar i sortir del recinte lliurement, deixa marge per altres activitats, com en el nostre cas la de permetre voltar per les rodalies durant els temps morts arribant-nos fins a Tavertet, al Santuari del Far i les Gorges de la Foradada i acomiadant-nos de tan bell indret amb uns posta de sol inoblidable.




















Fotos Dani & Vicki