8 de juny 2011

4-6-2011 Escalant de nou a Subirats

Escalant de nou a Subirats
4-6-2011
Per Rafa i Dani
Subirats, un altre cop? uaaaaala, però que originaaaaals! I és que fa tant que no em treuen a escalar que ni me’n recordo de quan va ser el darrer cop que vaig veure una corda a les meves mans. Que recordi crec el darrer cop que la vaig treure (...la corda) va ser amb en Rafa , que també em consta que no ha fet res tampoc d’ençà  que vam anar a fer la Rantanplan de la Magdalena a la Montse.
Avui amb un temps del tot insegur, i amb unes previs de pluja imminents, hem agafat els patracols i la furgo, i ens hem acostat a Subirats a fer uns quants ”pegues”  d’esportiva a les vies fàcils, doncs després de tant de temps de no tocar roca cal anar poc a poc i amb bona lletra.
Ens restrenem amb les vies del sector Cinema, concretament amb la Parellada de IV, la Macabeu de V que te una entrada una mica obligada i la Xarel·lo de IV amb una entrada vertical de 10mts i compartint R comú totes elles. Sortim per cames del raconet, doncs aquest sector s’ha convertit en el WC del ’escola aprofitant que ha  quedat lliure la Germans Guerrero , que amb els seus 20mts te una placa fineta a l’entrada i un bonic final desplomadet però amb mooolt bon canto tot això sense passar de V. Com el temps sembla que aguanta, ens animem amb la Hot-Dog, que per mi junt amb la Germans Guerrero, és de les dues més boniques de les vies fàcils. La enceta en Rafa que fa una aparatosa volada sense conseqüències. Un cop feta aquesta vía ens barallem amb la Pilar Il·legal, un V amb un sostret soc incapaç de treure, -bufff em falten vitamines als bíceps. Canviem de sector i ens n’anem al Toro on rubriquem el matí amb la Full Overture de IV de 17mts que obre el Rafa i després ,per tancar la jornada obro Papa vull ser Torero  de V  i 20mts  que comença amb bon canto i es torna molt finet a la meitat.
Algunes fotos....
















Fotos by Rafa & Dani
A veure si la propera és aviat i ja és amb via llarga de nou....
Ah! Les ressenyes les hi trobareu actualitzades a: http://grupmuntanyasantsadurni.files.wordpress.com/2009/12/ressenyessubirats2f1.pdf