23 d’abr. 2012

1-4-2012 La Tossa Pelada

La Tossa Pelada (2378mts)
1-4-2012
Per Héctor i Daniel.


Aprofitant que a la neu  de no canviar la situació d’altes temperatures i poques  precipitacions que estem patint li resten poques hores de vida, amb l’Héctor i la Pilar, ahir vam decidir ,(i que això no serveixi de precedent), tornar a sortir a fer quelcom amb les raquetes.  Al final, el lloc escollit va estar Tuixent- La Vansa que disposa de tres circuits marcats per fer passejades raquetaires ideals per fer amb la petita Valentina a la Motxicadireta.

Tot arribant a Tuixent, la Pilar, ha decidit quedar-se a l’estació amb la nena, doncs avui la petitona no tenia el dia. Així doncs, només restàvem l’Héctor i un servidor que decidit donar una volta més a la rosca amb el tema del meu genoll, he volgut fer quelcom més que una passejada planera i hem decidit fer per enèsima vegada l’arxi repetit clàssic de la zona ,La Tossa Pelada.
Ja cap a mig matí entre unes coses i d’altres, ens hem calçat les raquetes ,hem pagat l’impost revolucionari i a bon ritme hem anat remuntant el tallafocs fins dalt de tot per travessar després el bosquet dels Clots del Rebost fins arribar al Prat Llong i d’allí, travessant un nou bosquet, hem anat a cercar la carena i fet cim.

























La intenció era , ja que estàvem, fer el pedró dels Quatre Batlles, però la méteo tal com estava anunciat, se ens ha començat ha girar i com a més l’Héctor ha pujat sense més roba que la que duia posada i teníem a les dues noies a L’Arp, malgrat que la temptació era massa grossa, hem decidit girar cua i baixar ràpidament, doncs tampoc cal estirem més el braç que la màniga ja que a més, per mi, la baixada ha estat una mica feixuga. Quines ganes tinc de poder tornar a foquejar!



Apa, -primer cimet des de la operació i l’accident! Poc a poc....