1 d’abr. 2011

19-3-2011 Montmalús....

Pic de Montmalús 2781mts
19-3-2011


Per Anna, Laura, Luisa, Mireia, Teresa, Jordi, Roger i Daniel
Ahir vam dormir a la Molina i avui hem matinat força per tal de trobar la neu en condicions. El objectiu per avui és força modest, doncs l’elevat risc d’allaus ens fa ser en general força conservadors. Així doncs, pugem cap el Col de Puymorens on hi ha una densa barrera de boira que per sort nostra s’hi ha quedat enganxada alli. Ens arribem al Grau Roig i fem temps esperant a que vinguin les noies però al final ens decidim tirar cap amunt. Remuntem les pistes direcció al Coll de Montmalús en la companyia d’un grup de motos de neu emprenyadores com burinots amunt i avall.

En Roger i jo arribem al coll els primers, i decidim fer cim amb els esquís als peus. Un cop dalt, podem gaudir del silenci i d’una soledat relativa mentre el vent ens foragita no deixant-nos gaudir del cim plenament.






 Decidim esperar al Jordi i a la Mireia arrecerats al Coll on ens creuem amb ells i veiem ja com pugen l’Anna, la Laura, la Teresa i la Luisa.





Mentre unes acaben de pujar i d’altres de baixar la fem petar una estona al coll fins que al final hi som tots. Nosaltres quatre les deixem fer ,doncs ja ens trobarem a l’Aina aquesta tarda, i iniciem el descens per una neu força acceptable, això si, per unes pales trinxades per les motos de neu.