18 de març 2015

14-03-2015 De Sant Quintí de Mediona al Coll de la Barraca

De Sant Quintí de Mediona pel Coll de la Barraca
14-03-2015



Males previsions meteorològiques pel cap de setmana. Totes  les fonts apunten que poden caure ruixats a qualsevol hora i a qualsevol lloc. Tot i això no ens resignem a quedar-nos a casa i decidim que no ens compliquem la vida i ens llencem a una sortida de costellada d’aquelles per treure’ns el cuquet abans de dinar. La ruta extreta parcialment de Wikiloc, surt de Sant Quintí de Mediona prop del camp de futbol direcció les Deus, ressegueix per pista el Torrent del Duc fins que troba un corriol que rodeja el Castell de Mediona per després, resseguir la Riera de Mediona  fins anar a morir a la pista asfaltada d’accés al castell. Val a dir que el tram de la Riera de Mediona és realment pintoresc. Els del servei meteorològic no anaven massa desencaminats i ens comença a ploure.







 El traçat original s’enfilava cap al castell però decidim fer via i continuem per la pista arribant-nos a Sant Joan de Mediona. Falsa alarma, la pluja han estat quatre gotes mal comptades. Un cop travessem el poble, seguim per la carretera BV-2136 i BV-2137 fins a Les Cases Noves de Can Pardo, que també travessem dirigint-nos al Coll de la Barraca-Font Rubí agafant un trencall al final de la recta en pujada passat de les Cases Noves. 






A partir d’aquest punt, el recorregut torna a guanyar una mica d’interès. Passem per la Font del Mas del Bolet i un cop traspassem a la Serra de les Clivilleres, iniciem el descens que esdevé de lo milloret de la sortida i que en un tres i no res ens deix en el punt de partida. 





En definitiva, una ruta per no quedar-se a casa ,obrir la gana i poc més. Potser millor haver-la fet en sentit horari...